Wilt u wijn inkopen bij een gereputeerde groothandel met een selectie om u tegen te zeggen? InVINity heeft al twintig jaar ervaring in het importeren en verdelen van wijn en andere alcoholische dranken.

  • Bijdrage aan betere (wijn)wereld
  • Internationaal assortiment
  • Veel info over producten

Ontdekken welke wijnen u wilt aanbieden aan uw klanten?

Villa Blanche Chardonnay no background

Villa Blanche Chardonnay

Boschendal 1685 Sauvignon Blanc nb

Boschendal 1685 Sauvignon Blanc "Grande Cuvée"

Banfi Brunello di Montalcino 2

Castello Bandi Brunello di Montalcino

Welke soorten wijn kunt u inkopen in onze groothandel?

InVINity is gelegen in Brussegem op amper tien kilometer van Brussel en importeert wijnen van over de hele wereld. Verkiest u bij het doen van inkopen bij onze groothandel wijn van Europese bodem? Of zijn uw klanten eerder fan van wijnen Uit Afrika of Amerika? Met bijna 30 wijngaarden verdeeld over vijf werelddelen en een mix van gevestigde waardes en opkomende talenten, vindt u vast wel het juiste product voor uw klanten. Neem gerust een kijkje en ontdek de geschiedenis en het aanbod van elke producent of bekijk even welke wijnen in de kijker staan. Heeft u interesse in andere alcoholische dranken? We bieden u graag meer informatie aan over ons algemeen aanbod!

Bekijk onze wijnen en sterke dranken

Kies voor ons en bouw mee aan een ecologische toekomst

Indien u onze groothandel kiest voor het inkopen van wijn, dan bouwt u mee aan een ecologische toekomst. Wij zorgen er in de eerste plaats voor dat onze producenten hun werkwijze en expertise in vraag stellen. Daarnaast is ecologie voor ons enorm belangrijk. InVINity besteedt veel aandacht aan innovatie in productie en transport en aan sociaal engagement. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met een innovatieve groothandel met een uitgebreid assortiment? Bel naar +3224548530 of maak een afspraak via het contactformulier en dan bespreken we de details met een glaasje wijn.