Bent u op zoek naar een groothandel van alcoholische dranken voor uw assortiment wijn en sterke drank in België? InVINity, invoerder en groothandel gelegen in Brussegem in België, op ongeveer tien kilometer van Brussel, biedt een ruim assortiment aan van premium alcoholische dranken, waaronder een groot assortiment aan wereldwijnen en exclusieve sterke drank. Ontdek ons aanbod en kijk welke dranken het best bij uw klanten passen.

  • Bijdrage aan betere (wijn)wereld
  • Internationaal assortiment
  • Veel info over producten

Ontdekken welke wijnen u wilt aanbieden aan uw klanten?

Villa Blanche Chardonnay no background

Villa Blanche Chardonnay

Boschendal 1685 Sauvignon Blanc nb

Boschendal 1685 Sauvignon Blanc "Grande Cuvée"

Banfi Brunello di Montalcino 2

Castello Bandi Brunello di Montalcino

Ontdek de opties van onze groothandel van alcoholische dranken en sterke drank

InVINity, ontstaan na de samenkomst van Vineplus nv en Wines&More bvba, heeft dankzij haar jarenlange ervaring een uitgebreid assortiment kunnen opbouwen. Voor een betrouwbare groothandel met alcoholische dranken als wijn en sterke drank, bent u bij onze groothandel gegarandeerd aan het juiste adres. Als importeur en groothandel van wijn bieden wij u een ruim assortiment wijnen aan uit meer dan tien verschillende landen binnen en buiten Europa. Zweren uw klanten bij klassieke Italiaanse en Spaanse wijnen? Of worden ze wild van een iets exotischere wijn uit Australië of Chili? Naast allerlei soorten wijn, biedt onze groothandel van alcoholische dranken ook sterke drank aan. Zo verdelen we onder meer de exclusieve Schotse whisky’s van Glenn Scotia, G’Vine Gin, Bumbu Rum en calvados Château du Breuil uit Frankrijk. Net als onze wijnen, heeft ook elke sterke drank zijn eigen verhaal. Kijk gerust eens naar ons internationale, uitgebreide assortiment aan wijnen en spirits en vind de perfecte producten voor uw klanten!

Bekijk onze wijnen en sterke dranken

Heeft u interesse? Maak een afspraak!

Kan ons ruime aanbod u bekoren en ziet u een eventuele samenwerking met InVINity wel zitten? Maak een afspraak online via het contactformulier of bel naar +3224548530. Wij zijn ervan overtuigd dat we u producten en service van premium kwaliteit kunnen bieden en een loyaal partnerschip. Komt die samenwerking en die overeenkomst er? Dan mogen we met trots uw naam toevoegen aan onze pagina met verdelers!