Bent u actief in de horeca en zoekt u naar een goede samenwerking met een groothandel in wijn die het inkopen voor u vergemakkelijkt? Als wijnleverancier met jarenlange ervaring heeft InVINity reeds tal van klanten in de horeca. Wij zijn de wijnimporteur van wijnen over de hele wereld en kunnen dus zeker iets betekenen voor u. Als wijnleverancier en groothandel in andere dranken bestaan wij officieel sinds 2018. Aangezien wij een fusie zijn van twee handelaars, hebben wij dus nog meer ervaring en expertise.

  • Bijdrage aan betere (wijn)wereld
  • Internationaal assortiment
  • Veel info over producten

Ontdekken welke wijnen u wilt aanbieden aan uw klanten?

Villa Blanche Chardonnay no background

Villa Blanche Chardonnay

Boschendal 1685 Sauvignon Blanc nb

Boschendal 1685 Sauvignon Blanc "Grande Cuvée"

Banfi Brunello di Montalcino 2

Castello Bandi Brunello di Montalcino

Ontdek wat wij als wijnleverancier en groothandel in wijn de horeca te bieden hebben 

Als klant bij onze groothandel in wijn en andere alcoholische dranken geniet u van een prachtig en uiteenlopend assortiment aan wijnen die wij vakkundig inkopen. Heeft u een klassieke zaak en zoekt u eerder traditionele, gekende wijnen? Of runt u een hippe wijnbar en experimenteert u graag met iets exotischere, innovatieve wijnen? Met bijna dertig verschillende producenten, waarvan wij als wijnimporteur en groothandel wijn inkopen uit wel tien verschillende landen, vindt u bij ons als wijnleverancier ongetwijfeld de perfecte wijnselectie voor uw zaak in de horeca! Bovendien hebben we ook verschillende varianten van schuimwijn, zoals champagne Joseph Perrier, prosecco Venegazzu en cava Marqués de Requena. Zoekt u naast een groothandel in wijn ook naar een leverancier van spirits? Wij bieden allerlei sterke dranken aan.

Bekijk onze wijnen en sterke dranken

Een wijnimporteur met kennis en ervaring

Aangezien onze groothandel een wijnimporteur is van wijnen uit diverse landen zoals Italië en Spanje, kunt u bij ons rekenen op een groot aanbod. Dankzij onze ervaring onderscheiden wij enkel de meest kwalitatieve wijnen zodat u enkel de beste wijn kunt serveren. Als wijnleverancier voor de horeca denken we bij InVINity niet alleen aan onze klanten. Ook innovatie is voor ons belangrijk. Wij zijn dé wijnimporteur die onze producenten voortdurend aansporen om hun werkwijze en expertise te verbeteren. Ons team gaat zelf ook op zoek naar manieren om te innoveren op vlak van transport, productie en ecologie.

Innoveer mee met ons

Deelt u dezelfde idealen als onze groothandel in wijnen en spirits en ziet u ons als een geschikte wijnleverancier voor uw zaak in de horeca? Maak een afspraak via het contactformulier of bel naar +3224548530 om meer informatie te vragen over onze taak als wijnimporteur. Vervolgens kunnen we onze samenwerking voor het inkopen van uw wijn bij onze groothandel bespreken met een heerlijk glas wijn.